Politika

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, ‘sadece bir bölgeyi değil ülkemizin dört bir yanını yakan terör belasının sona ermesiyle ilgili ciddi adımlar atıyoruz. Ülkemizin hiçbir noktasında hiçbir bölgesinde terörle an

 Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, ‘sadece bir bölgeyi değil  ülkemizin  dört bir yanını yakan   terör belasının sona ermesiyle ilgili ciddi adımlar atıyoruz. Ülkemizin hiçbir noktasında  hiçbir bölgesinde  terörle an
19-02-2013 10:04

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, “Ülkemizin hiçbir noktasında hiçbir bölgesinde terörle anılan yer kalmayacak” dedi.

Yüksel, AK Parti Erbaa İlçe Teşkilatıyla İlçe başkanlığında bir araya geldi. 

Erbaa İlçe Başkanı Fatih Akgün, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililerin hazır bulunduğu toplantıda, İlçe Başkanı Akgün ziyaretten dolayı Milletvekili Yüksel’e teşekkür etti. Akgün, “ Milletvekillerimizin Ankara’da oldukça yoğun bir çalışma programları var. Bizlerida en iyi şekilde temsil ediyorlar. Teşkilatımızı ve milletimizi en güzel şekilde temsil ediyorlar.

Bu yoğunlukta bizlere, teşkilatımıza zaman ayırdıkları için özellikle Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum. Belli aralıklarla bu şekilde teşkilatlarımızı zinde tutan, teşkilatımızı ön plana çıkaran vekillerimizin katılımlarıyla buganizasyonları, bu faaliyetleri gerçekleştiriyoruz.   Sayın Vekilimiz de bu gün Amasya Koordinatörü olması nedeniyle Amasya’da bulunuyorlardı. Yoğun bir çalışma programları vardı. Programları sonrasında Erbaa Teşkilatımızla da hasbıhal etmek istediler. Biz kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz “ şeklinde konuştu.

 Milletvekili Yüksel ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “  Biz aslında iki hafta önce Erbaa’ya bir program yapacaktık. Ancak İlçe Başkanımızın da şehir dışında programı olduğu için bunu ileriki bir tarihe erteledik. Bu gün Amasya İl Koordinatörü olmam vesilesiyle Gençlik ve SpBakanımız Sayın Suat Kılıç`ile birlikte Amasya İl Danışma Toplantısına katıldım. Amasya dönüşte Erbaa’mıza uğrayalım,  ziyaret edelim diye düşündük. Aslında daha uzun daha kapsamlı kurum ve vatandaşlarımızı da kapsayan  dolu dolu bir programı inşallah ilerde bir tarihte tam gün olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Tabi, Meclis ve gündem çok yoğun. Ancak bizler İlimiz ve ilçelerimizde sürekli olarak alanda bulunmaya özen gösteriyoruz. Geçen hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeydik Tokat heyetiyle. Ondan önceki hafta 4 gün Tokatta ve ilçelerindeydik. Ziyaret programları yaptık.  

Tabi, Meclisin gündemini takip ediyorsunuz. İnşallah Ülkemizin hayrına olan konulara, yeniliklere vesile  olacak konularda adım atılmaya devam ediliyor. Gündem olarak çok hararetli bir döneme giriyoruz. Hem yerel seçimlerin yaklaşıyolması, hem demokratik açılım ve hem  de sadece bir bölgeyi değil  ülkemizin  dört bir yanını yakan   terör belasının sona ermesiyle ilgili ciddi adımlar atıyoruz. İnşallah bu konuda ben sona yaklaştığımızın da müjdesini vermek istiyorum. İnşallah, milletimizin hayır duasıyla, ferasetiyle ve bin yıllık kardeşlik bilinciyle; bu bölgelerdeki vatandaşlarımızın da sağduyulu destekleriyle bu süreç inşallah hayırlı bir şekilde sona erecek ve ülkemizin hiçbir noktası hiçbir bölgesi terörle anılan yerler kalmayacak.

81 ilimizde aynı kardeşlik, aynı birlik ve beraberlik duyguları içerisinde dün nasıl olduysa bu gün de aynı şekilde yaşamaya devam edeceğiz ve yarına yönelik de bu adımları da atmış olacağız. Sayın Başbakanımız bu gün Mardin’deydi. Başbakanımıza ve Partimize çok büyük bir ilgi alaka olduğunu, insanlarımızın akın akın AK Partiye koştuğunu gördük.

Sözettiğim gibi mecliste gündem çok yoğun ve çok hararetli. Anadilde savunma denilen bir yasa geçti Meclisten. Gündemde en çok konuşulan konulardan biri olduğu için bu konudan bahsetmek istiyorum. Her konuda olduğu gibi bu konuda da değişik ve tabansız  eleştirilerde bulundular. Oysa bu yasanın içeriğine bakıldığında mahkemelerde kendilerini Türkçe konuşarak savunamayacak olan insanlarımız için tercüman aracılığıyla bir kolaylık sağlanmasıdır. Ancak bu tercümanın parasını devlet değil, klişenin kendisi ödeyecek.

Biz her zaman eşitlik ve özgürlük diyoruz. İnsanların kendilerini en iyi şekilde ifade etmeleri için devletin alması gereken önlemleri alıyadımları atıyoruz. Bunun karşılığını da buluyoruz.  İnsan hak ve hürriyetleri noktasında attığımız bu adımları farklı şekillerde yorumlayanlar ve istismar edenler var. Ancak dün olduğu gibi bu gün de bu maya tutmayacaktır. Onun için bunun üzerinde de çok fazla durmak istemiyorum. Meclisimiz önümüzdeki günlerde ülkemizin temel sorunlarıyla ilgili çalışmalarına devam edecek. Milli eğitimle ilgili yapılan çalışmaların karşılığını hep beraber görüyoruz. Karşılığını eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, adalette bulduk ve milletin hayır duasını alarak bu yolda devam edeceğiz.

 Hep şunu söylüyoruz, Bu yolda yürürken halka dokunabilmek ve anlayabilmek, halkla kucaklaşmak, halkın dertlerini sıkıntılarını çözüm noktalarına taşımak. Zaten bu gün AK Partinin başarı sırlarından birinin sürekli teşkilatlarıyla beraber,  sürekli hareket halinde bir parti olduğudur. Biz en geç 15 günde bir seçim bölgesinde halkımızla birlikteyiz. Erbaa’dayız, Artova’dayız, Zile’deyiz, Tokat’ın her yerinden milletin sorunlarını yerinde görerek notlarımızı alarak Ankara’da takibini yapıyve milletimizin derdiyle dertleniyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz.

Hararetli bir döneme daha giriyoruz. Yerel seçimler yaklaşıyor. Bu süreç inşallah hem ilçe teşkilatlarımızla, hem gençlik kollarımızla, hem kadın kollarımızla bir ve beraber olarak başarıyla yürütülecek, aday adaylarımız belli olduktan sonra inşallah gece gündüz demeden birlikte arazide çalışıyolacağız. İnşallah doğru tercihlerle, milletin vicdanında karşılık bulacak tercihlerle  yerel seçim sonuçlarının hayırlı olacağına ben inanıyorum”  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER